keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Tosi urheilija käy mäkkärissä!

Y0 y0 y0! Mun viimeaikainen toiminta on keskityny todella paljon reenien, salilla käymisen ja mautossa olemisen ympärille. Oon ajellu aivan älyttömästi vaik onki tullu lunta ja jäätävän kylmä. Hyvinkäällä on meno vitun Alaska! Mutta mutta ajattelin et voisin kirjotella tosta mun urheilemisesta kun sitä joku tuolla ask:in puolella toivo. 
Niille jotka ei tiedä vielä niin harrastan salibandyä Hyvinkäällä SCH:oossa. Mä oon tällä hetkellä vasen laitahyökkääjä ja hoidan kans noita apukapun hommia. Meillä on reenit kolme kertaa viikossa, mut tota sunnuntain vuoroo käytellään harvemmin. Tiistai ja perjantai meillä on tunnin vuoro+happihyppely/lihaskunto.  Reeneissä meil on aika usein perus harjotteita ja sit pelataan. Välillä on enemmä juoksu painotteista, välillä enemmän sellasta ajattelua. :D 
Voin rehellisesti sanoo, että jos en harrastais säbää nii en pakolla olis tässä. Se ku meni reeneihi oli hengähdystauko kaikista ajatuksista, koska reeneissä piti keskittyy koko ajan siihe mitä piti tehä. Ja välillä ku on ollu niitä tilanteita et en oikeen tiiä mihin kaveriporukkaan kuulun nii on ollu ihana mennä reeneihi ja tietää et siellä ainaki oon toivottu osa joukkuetta. Reeneis on myös saa aina purettuu kaikki agressiot niihi raivolämäreihin! Kuvittelee vaa sen kuka ärsyttää siihe pallon eteen ja sit niin kova veto ku ikinä lähtee! XD Ei voi muuta sanoa ku thank god for floorball! Ja nyt ku oon paremmassa kunnossa nii on ihana huomaa kuinka motivoitunu oon. Haluun oikeesti kehittyy ja tehä sen eteen töitä!
Tällä hetkellä mulla on Fat pipen G bow jos wiz lapa, ku toi kuvassa oleva katkes viime peleissä. :'( Toi uus maila on ihan mahtava! Oon sillä vast pari kertaa reenaillu, mut heti tuli semmone hyvä fiilis siitä ja tuntu omalta. Lavan oon taivuttanu ite! xD Ja seki onnistu mukavasti!
Tossa siis toi uus maila! :) Mä treenaan myös mailan käsittelyy jonku verran kotona ja hallil oon yleensä ain sen verran ajoissa että ehin vähä reenaa pelkästään sitä mailan käsittelyy enne ku normireenit alkaa. No siinä aika lailla tää mun säbä puoli! Voisin jossain vaihees tehä sit tästä mun muusta reenaa,isesta juttuu ja kysykää toki jos on kysyttävää! :) Besos! :* 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti