maanantai 3. helmikuuta 2014

Oh it's a big one!

Haudi hou! Joudun kirjottelee ipadilla ku mun koneen hiiri on rikki enkä vielkää oo saanu aikaseks vietyä huoltoo. Kuvatki on siis puhelimella/ipadilla otettuja. Mutta mutta ilosempiin uutisiin eli käytiin mamin kaa tossa lauantaina ostaa mulle tommone paksumpi kiharrin. Toi on siis 32 millinen ja merkiltään Babyliss. 
Tossa ennen kiharrusta. (:

Ja tässä jälkeen. :) Mitä oon tota nyt pari kertaa käyttäny nii on ollu tosi hyvä mun mielestä. Ehkä vähän korkeemmat lämpötilat sais olla, ku pitää olla melkee täysil ja sillonki aika hidast toi kihartamine. :/ Mut muuten oon tosiaa tykänny ja suosittelen!
Hintaa tol kihartimella tais olla joku 32 euroo eli ei ees pahan hintane!
Muuten täs nyt on ollu aika hiljasta ku elämä on lähinnä syö,treena,opiskele, nuku ja toista tyyppistä toimintaa. :D Tätä nää koeviikot vähän tuottaa, mutta eipä se haittaa ku sit viikonloppuna tulee mentyy ja tehtyy. 
Nea teki mulle tollasen vissiin keskiviikkona. (:
Oltiin vähä kaupoilla torstain, ku alkaa nää mun synttärit lähestyy ja on naamiais teema. En täällä viel kerro mikskä pukeudun vaan saatte tietää sit synttäreiden jälkeen. ;) Mut nyt lähen syömää ja sit vielä ehkä vähän kemian kertausta! Besos!! 😘😘😘

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti