torstai 24. huhtikuuta 2014

RIP Jesus and thanks for the vacation!

Heippuli! Ahh oikeesti kiitos Jumala pääsiäisestä! Neljän päivän loma tuli todellaki tarpeeseen! Oli ihan mahtavaa vielä ku tuli niin hyvät säät. Mun loma meni kavereitten kanssa chillatessa ja grillatessa. Torstai ja perjantai oltiin meillä kavereitten kanssa ja lauantain onnistuin päätymään Rajamäkeen joukkuelaisten kanssa. 
UntitledUntitled
Sunnuntain oltiin illal Perttulanfudiskentillä pelailemas kaikke ja onnistuin paskoon nilkkani ihan huolella norsufudiksessa. Lähettiin sit maanantai aamuna Hämeenlinnaan lääkäriin ja kepit sieltä napsahti. 
Untitled
Onneks tää ei oo murtunu vaan pelkät nivelsiteet meni, mut silti tuli neljä viikkoo liikunta kieltoo. Kyl se lääkäri myös jotain jostai korjausleikkaukseta puhu, mut enpä usko et viel vähään aikaan mitää semmosia tarvii. Kepeillä kuitenki mentiin sit pari seuraavaa päivää.
UntitledUntitledUntitled
Maanantain oli onneks niin hyvä sää, että pääsin vihdoin käyttämään noita mun uusia verkkosukkiksia.  Ja tommosta asua muuten. Oli just semmone chilli ajelupäiuvä. Perus nean kaa koheltamista. :D Tuli jo ihan semmone kesäloma fiilis ja otti aika koville mennä takas kouluun, mut onneks ei oo enää pitkään sitäkää. Nauttikaa hyvistä säistä raksut! Besos! :*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti