tiistai 21. heinäkuuta 2015

Muutoksii

Nyt on taas niin kauan siitä ku oon viimeks kirjottanu. Mun elämä on myös muuttunu aika paljon viime kerrasta lähinnä sen takia, että säbä on jääny kokonaan harrastuksista pois. Multa loppu motivaatio aika hyvin tossa ennen kesän alkua ja joukkueen nousu 1. divariin oliki sitte se ratkaseva tekijä, että mun säbäilyt oli tässä. En siis ollu valmis luopumaan thai nyrkkeilystä niin päätös oli aika selvä ja en ole sitä hetkeäkään katunut. Nyt jahtailen tavotteitani thaikkarin parissa. Nautin tosi paljon siitä kuinka palon aikaa mulla on ja kuinka vapaata kaikki urheileminen nykyään on.
Untitled
Toinen muutos on sitte ihossa, eli nyt tän täysi-ikäisyyden myötä sain itteni vihdoin leimattua. Tautoitavana kävin Paradise:ssa Helsingissä ja tatuoijana toimi Kalle koo. Voisin tätä tatskaa kyllä hehkuttaa maailman tappiin asti, mut annan kuvien puhua puolestaan.
Untitled Untitled Untitled

Untitled
Silmät Naked 3/Huulet MAC Faux
Untitled
Tossa vielä päivän nassu kun yritän kuitenkin vähän beauty ja asublogi olla.Yleisesti elämä siis rullaa hyvin reenatessa, töissä ja juhliessa. Besos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti